torstai 2. elokuuta 2012

Maalari maalasi sohvan


Minä sitten suinpäin tilasin kangasväriä spraymuodossa Virolaisesta nettikaupasta. Maalit tulivat kotiin muutamassa päivässä ja tänä aamuna aloitin sohvan spreijailemisen.


Tilasin kolme purkkia punaista maalia, mutta erehdyksessä minulle lähetettiin 2 punaista ja yksi poltettu oranssi. Kun kyselin mahdollisuudesta saada vaihdettua oranssi punaiseksi, sain niin suloisen vastauksen, että minun on ihan pakko kopsata se tähän:

Lähetetään puuttuva väriä. Hyödynnä myös oranssi. 
Uskon, että luovuutesi kautta maailma muuttuu kauniimmaksi. 
Jos se on mahdollista, jakaa kuvia taiteestasi,
lähetä meille paulautetta Facebookin kautta.


Voihan liikutus! Siinä vasta kaunopuheista asiakaspalvelua!

No, sohva on kahden purkillisen jälkeen pelottavan laikukas. Odottelen sen kolmannen purkin ja toivon sen riittävän tasaisen pinnan aikaansaamiseksi. Juuri nyt sohva näyttää täsmälleen siltä, kuin joku olisi suihkinut siihen spray-maalia.

16 kommenttia:

 1. Uijui, jännää!! Neliöt ilmiesesti peittyi kuitenkin hyvin?

  Joo kyllä ihan varmasti luovuutesi vuoksi pystyt hyödyntämään sen oranssinkin :))

  VastaaPoista
 2. Ooh, uskalsit kokeilla. Innolla odotan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana viesti :D

  Kun olen kokeillut kankaanpainantaa ja -värjäystä, on väri aina kiinnitetty jotenkin kankaaseen, mitenhän tuossa spraymuotoisessa?

  VastaaPoista
 4. Tämä on mielenkiintoista :) Onko kangas nukkapintainen? Mietin, voiko nukansuunta vaikuttaa lopputulokseen. Vanhassa kankaassa on varmaankin myös kuluneempia kohtia, tarttuuko väri niihin eri tavalla? Huijui! Jännittää nähdä lopputulos :D Tämmöistä pikatuunausta voisi kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 5. Raportoi sitten miten kävi. Sait minutkin innostumaan kangasspraystä. Yksi lampunvarjostin kaipaa tuunaamista ja olin ajatellut suihkia tavallisella sprayllä, mutta tuo voisi toimia paremmin.

  VastaaPoista
 6. Inka, neliöt eivät peity. Väri on kuultoväri ja kankaan kuviointi jää näkyväksi. Ikävää. En oikein keksi, miten luovuilisin sen oranssin kanssa. Katsotaan, jos Sulo keksii sille käyttöä. Yhdellä purkilla ei pitkälle pötkitä.

  Kaikkiainakesken, ihan samaa mietin minäkin. Tätä väriä ei nimittäin kiinnitetä ollenkaan. 72 tuntia pitää antaa kuivua ja sitten on käyttövalmis. Epäilyttävää, eikö?

  Soja, meidän pitäisi ehkä ottaa mallia tuosta sähköpostista, kun olemme yhteydessä asiakkaisiin.
  :-)

  Wanna, kangas ei ole oikeasti nukkapintainen, mutta on kyllä kulunut paikoitellen nukkaiseksi ja minusta se nukkaisuus näkyy maalatussa pinnassakin tosi hyvin. Samoin siinä näkyvät ne tummat likalaikut, jotka istuinosassa olivat. Näin keinovalossa katseltuna sohva on kuitenkin tasaisemman oloinen kuin ennen maalausta.

  Jutta ja Jenny, kyllä minä sitten raportoin jatkosta, kunhan se kolmas purkki saapuu.

  Voisin kuvitella, että lampunvarjostimen maalukseen tämä on ihan onnen omiaan, yhdellä purkilla saisi jo varmaankin ihan komean ja tasaisen pinnan. Sohvaan olisi tarvittu vähintään neljä, sillä nyt takapuoli on melkein kokonaan maalaamatta.

  VastaaPoista
 7. Voi mikä sähköposti, upeaa palvelua! Eiköhän sohvasta tule hyvä, oma silmä on aina se kriittisin :)

  VastaaPoista
 8. Hauska tarina ja kiitos kuvavinkistä, nimittäin en ole koskaan tajunnut käyttää kelmua maalaamisen suojana. Lähtee repertuaariin .)

  VastaaPoista
 9. Katja, kyllä minä uskon, että tulee siitä ainakin aiempaa parempi. En malttaisi odottaa puuttuvaa väripurkkia.

  Niina, ole hyvä vaan! Kelmu on näppärää kamaa niin moneen asiaan.

  VastaaPoista
 10. Hieno vastaus.Ja minä uskon, että luovan asiakaspalvelun kautta maailma muuttuu kauniimmaksi.

  VastaaPoista
 11. :D - Ja kiitos postauksesta. Minä en ollut ikinä ennen kuullutkaan tällaisista väreistä!! Pitääpä katsastaa sivut.... ja piti vielä sanoa että oivaa tekstiä kirjoitat pien/käsityöläisyrittäjyydestä. Mitäs jo alat keräämään asioita kirjaksi asti? ( Onhan näitä kaikenmaailman jääkiekkoilijan vaimo-kirjojakin ;) Opas olisi varmasti tosi mukava kaikille, jotka haaveilevat yrittäjyydestä.

  VastaaPoista
 12. Kivoja nämä värit tosiaan ovat! Mutta voi verhoilijaparkoja... heidän työtään tällaiset tee-se-itse-spreijaivat nyt vähentävät.

  Olemme yrittäjäkavereidenikin kanssa joskus leikkineetkin ajatuksella kirjoittaa kirja yrittäjyyden hullunkurisista kommelluksista, mutta eipä taideta toteuttaa. Riittäköön blogi nyt. :-)

  VastaaPoista
 13. Kiehtova tekniikka. Kiva kuulla kokemuksistasi.

  VastaaPoista
 14. Olen ihan malttamaton, kun en ole päässyt spreijaamaan sohvaa loppuun saakka.

  VastaaPoista